Skrill

Virtuaalilompakkoja & kulutusluottoa

Skrill – Yksi maailman johtavia virtuaalilompakoita

Skrill tunnetaan yhtenä internetin johtavista ja parhaiten toimivista virtuaalilompakoista. Yhtiö perustettiin jo vuonna 2002 nimellä Moneybookers ja se toimii nykyisin maailmanlaajuisena suurtoimijana, jonka palveluja käyttää yli 100 000 yhtiötä ja lähes 20 miljoonaa asiakasta. Skrilliä kuvaillaankin helppokäyttöiseksi, nopeaksi, toimivaksi ja hintasuhteeltaan halvaksi virtuaalilompakoksi. Ja sitä se todella myös on!

Skrill tarjoaa helpon tavan keskittää rahaliikenne yhteen paikkaan vedonlyöntiä silmillä pitäen. Tilinhoitomaksutkaan eivät pääse huimaamaan päätä (hoitomaksu 1€/kk). Tilinhoitomaksuista saa kuitenkin vapautuksen, mikäli on siirtänyt rahaa viimeisen 18kk sisällä. Skrill käyttäjänä saat tarkan kirjanpidon tekemistään siirroista ja palautuksista. Mahtavaa!

Skrill Prepaid Mastercard

Skrill Prepaid Mastercard on edullinen ja kansainvälisesti ladattava prepaid-kortti. Kortin voi saada kuka tahansa. Skrill Mastercard linkittyy suoraan Skrill virtuaalilompakkoosi, joten rahasi ovat käytössäsi aina kun niin tarvitset. Skrill Mastercardin kanssa rahan lataaminen, siirtäminen ja vastaanottaminen on pääsääntöisesti maksutonta, korttiluottosiirtoja lukuun ottamatta (Visa, Amex, Mastercard, Diners Club). Rahan lähettämisestä puolestaan veloitetaan 1,9 % lähetetystä summasta. Mikäli haluat nostaa Skrill Mastercardilla rahaa automaatilta, palvelumaksu on tällöin 1,75 % + mahdolliset paikallisveloitukset. Kortin automaatin nostorajoitus on 250–2500€/ päivä, riippuen kortin VIP tasosta. Skrill Mastercardissa on siis mahdollisuus VIP asiakkuuteen, jonka tasoja on 4. Nämä tasot ovat pronssi, hopea, kulta ja timantti, jotka määrittelevät hinnastoalennukset sekä mahdolliset muut edut.

Skrill Mastercardin tilaus onnistuu verkossa kirjautumalla omalle Skrill tunnuksellesi. Kortista veloitetaan 10€:n maksu ja se toimitetaan kotiosoitteeseesi 7-10 arkipäivän kuluessa. Huom! Kortin PIN koodi luodaan automaattisesti kortin aktivoinnin yhteydessä.

Ostosraha – Lainaa juuri sinulle sopivalla maksuajalla

Ostosraha on kulutusluotto, joka tarjoaa lainaa heti sinulle sopivalla maksuajalla. Lainaa voidaan myöntää jopa 10 000€. Takaisinmaksuajat vaihtelevat 12–96 kk. Lainojen todellinen maksimi vuosikorko on 49.92 %. Ajatellaanpa, että lainaat 1000€ 24 kuukauden maksuajalla. Kuukausieräksi jää tällöin 60,94€. Kuluttajasuojalain mukaisen vuosikoron jäädessä 39.49 %, maksettavaksi jää lopulta 1462,51€.

Ostosrahan kulutusluottoa myönnetään 20–75 vuotiaille Suomen kansalaisille, jotka täyttävät lainaehtojen luottokelpoisuusmääritelmän. Myönteinen luottopäätös edellyttää, että luotonhakijalla on; Suomen kansalaisuus, henkilökohtiaset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, virallinen osoite Suomessa, moitteettomat luottotiedot ja matkapuhelinnumero. Huom! 10 000€ lainaa hakiessa hakijan tulee olla täyttänyt 21 vuotta.