PayPal

PayPal – Maksa verkossa helposti ja turvallisesti

Paypal, Inc. on yhdysvaltalainen yritys, joka ylläpitää Internetissä käytettävää PayPal- maksujenvälitysjärjestelmää. Yhtiön pääkonttori sijaitsee San Josessa Kaliforniassa. PayPal on tehty korvaamaan perinteisiä maksumenetelmiä, kuten sekkiä tai luottokorttia. PayPal on maailmanlaajuisesti tunnettu maksutapa verkossa. Sitä käytetään myös lahjoitusten vastaanottamisessa.

Maksa muutamalla klikkauksella – PayPal on verkkomaksua parhaimmillaan! PayPalin kanssa sinulla on koko maailma käsiesi ulottuvilla. Nyt voit maksaa yksinkertaisemmin ja turvallisemmin tuhansissa verkkokaupoissa vain sähköpostin ja salasanan kanssa. Sinun ei siis tarvitse enää lisätä korttitietojasi jokaisen verkko-ostoksesi yhteydessä. Kuulostaa mahtavalta, eikö?

PayPalin kanssa vain taivas on rajana. Tutustutaanpa muutamaan tapaa, jolla sinä voit hyödyntää PayPal tiliäsi tulevaisuudessa!

Matkalla PayPalin kanssa

Onko suunnitelmissasi hotellimatka Pariisiin? Etkö vielä ole varannut hotellia? Kiehtooko ajatus kruisailusta vuokra-autolla Sisilian lämmössä? Ei hätää! Nyt voit varata hotellisi tai vuokrata auton PayPalin kautta. Suurin osa hotelleista ja varausfirmoista hyväksyy PayPalin maksuvälineenä. PayPal toimii mainiosti erillisenä alustana matkakassan kartuttamisessa. Voit luottaa siihen, että rahasi ovat turvassa. Ja kun vihdoin haluat käyttää säästöjäsi… kaikki onnistuu vain muutamalla klikkauksella – maailmanlaajuisesti!

Verkkoshoppailua PayPalin kanssa

PayPal on myös loistava shoppailukaveri. Koska maksujärjestelmä hyväksyy 26 valuuttaa yli 200 maassa, mahdollisuutesi todella ovat rajattomat. Verkkoshoppailu onkin yksi tunnetuimmista PayPalin käyttötavoista. Miksi tuhlata aikaa luottokorttinumeroiden näpyttelyyn, kun voit hoitaa asian kätevämmin sähköpostin ja salasanan avulla? Verkkoshoppailu kasvattaa suosioon jatkuvasti. Onkin todennäköistä, että tulevaisuudessa yhä useampi hoitaa shoppailunsa täysin verkon välityksellä. Tänä päivänä verkkoshoppailu voi kätevyytensä lisäksi tulla myös kaupassa shoppailua halvemmaksi.