Pikalainan hakeminen

Luin läpi monta keskustelupalstaa, kun kirjoitin pikavippi huijarit artikkelia tänne. Kyseinen aihe oli kovasti pinnalla ja eri foorumeilta sain runsaasti tietoa asiasta. Samoilla keskustelupalstoilla kyseltiin ja ihmeteltiin monia pikalainoihin liittyviä asioita. Tavallinen ongelma oli miten ylipäätään pikalainaa haetaan ja mistä. Jälkimmäiseen kysymykseen en ota täällä kantaa, mutta tarkoitus on tehdä pieni hintavertailu alan yrittäjistä.

Siis täällä vastataan kysymykseen miten pikalainaa haetaan. Siihen tarvitaan oikeastaan monia asioita. Ensinnäkin hakijalla pitää olla ikää vähintään 18 vuotta. Sitten tarvitset pankkitunnukset tunnistumista varten. Luottotiedot pitää olla kunnossa ja usein vaaditaan myös matkapuhelinliittymä.

Tässä pieni step-by-step ohje pikalainan hakemiseen:

  1. Mieti paljonko tarvitset rahaa ja kuinka pitkäksi aikaa
  2. Valitse yritys jonka vaatimukset sopivat sinulle ja on hinnoittelultaan sopiva.
  3. Mene yrityksen sivuille ja seuraa ohjeita
  4. Tunnistaudu pankkitunnuksilla
  5. Täytä hakemus tosi huolella. Kaikki tiedot pitää olla täsmälleen oikein.
  6. Vahvista lainahakemus (yleensä tekstiviestillä)
  7. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa, jos hakemus hyväksyttiin
  8. Jos vippiä ei myönnetty niin palaa kohtaan 2. tai luovuta.

[ad name=”GA 468×60 embedded”]

1 thought on “Pikalainan hakeminen

  1. Niin, pikalainoja myöntäviä tahoja on moneen lähtöön. Niiden vaatimukset myös poikkeavat suuresti, joten lue aina se pitkästyttävä pikkuprintti huolella. Huomaa, että eräät firmat vaativat hakijalta Suomen kansalaisuutta, muut lainaavat pysyvästi Suomessa asuvalle. Toiset vaativat hakijaltaan myös vakituisia tuloja, toiset eivät. Kiinnitä erityistä huomiota korkomenettelyihin, ja siihen voitko nostaa lainasi erissä (jollei kyseessä ole ihan pikkusumma). Markkinoilla on lainaavia tahoja, joiden ensimmäinen lainakuukausi on koroton, ja joilta voit nostaa lainasumman tilillesi erissä, jolloin korkokulut pienenevät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.