Lemmikkitarvikkeet

LEMMIKKITARVIKKEET NETISTÄ

Lemmikkieläinten ruokien ja tarvikkeiden osto on tehty helpommaksi kuin koskaan. Sopivat tuotteet voidaan ensin etsiä parhaimpaan hintaan ja sitten tilata ne jopa suoraan kotiovelle asti kuljetettuna. Helppoa, eikö? Nykyään myös ulkomailta tilaaminen on helppoa, sillä monet ulkomaiset yritykset toimittavat myös Suomeen. Toki tästä otetaan yleensä lisämaksu. Seuraavassa on listattu muutama esimerkki verkkokaupoista, jotka kattavat suurimman osan lemmikkieläimille suunnatuista tuotteista.

Suomen yksi suosituimmista eläintarvikekaupoista on Peten Koiratarvike. Vantaan myymälän lisäksi heillä on myös verkkokauppa (petenkoiratarvike.com).

Peten Koiratarvike myy tarvikkeita ja ruokaa koirien ja kissojen lisäksi pieneläimille. Valikoima on laaja turkinhoidosta leluihin ja ruokiin. Verkkokaupasta saa tilattua myös metsästystuotteet koirille, kuten maastokartat ja koulutushajusteet. Heidänkin valikoimastaan löytyy lahjatavaroita, kuten kynttilänjalkoja, patsaita, mattoja ja lamppuja. Joistain tuotteista voi lukea myös tuotearvosteluja, joka voi olla hyödyllistä. Tuotteet saa kotiinsa viikon sisällä.

Zooplus.com myy tarvikkeita ja ruokaa hieman laajemmin. Heillä on ainoastaan verkkokauppa. Mukana on koirien, kissojen ja pieneläinten lisäksi hevoset, linnut ja akvaariot. Valikoimassa on laaturuokaa ja tuotteiden valmistusaineet ja ravintoarvot on ilmoitettu. Näin ruokia on helppo vertailla keskenään ja esimerkiksi allergiat on helppo ottaa huomioon. Osalla tuotteista on myös tuote-esittelyvideoita ja muiden käyttäjien antamia arvioita, jotka auttavat ostopäätöksen tekemisessä.

Zooplussalla on myös ns. palkkio-ohjelma. Tilaaja ansaitsee jokaisesta tilauksestaan pisteitä. Pisteillä pystyy ostamaan tuotteita palkkiolistalta. Listalla on mm. herkkupaloja eri eläimille, ruokaa, leluja ja muita tarvikkeita. Tämä on mukava lisä, sillä tilatessa eläimille ruokaa, voi samalla valita ns. kaupan päälle vaikka jonkin lelun.

Zooplussalta saa tilaukset suoraan kotiovelle, joka on erittäin kätevää esimerkiksi isojen koiranruokasäkkien kanssa. Tuotteet tulevat Saksan varastolta.

USA:n puolelta löytyy AnimalDen-niminen verkkokauppa (animalden.com), joka on erikoistunut eläinaiheisiin tuotteisiin. Valikoimaan kuuluu lukematon määrä tuotteita, kuten kalenterit, laukut, kupit, sukat, korut ja paljon muuta. Sivulta voi kätevästi valita listalta haluttu eläin ja nettisivu näyttää sinulle tuotteet kyseisestä aiheesta. Tästä linkistä saa 10% alennuksen kun kun ostaa yli $50 ja käyttää sivulla mainittua koodia (ad203). Toivottavasti tarjous on vielä voimassa. 🙂

AnimalDen postittaa myös Suomeen parinkymmenen lisädollarin hintaan.

Californiassa kirjoilla oleva EntirePets.com myy ruuan lisäksi eläinten lisäravinteita ja terveystuotteita. Tuotevalikoimasta löytyy niin koirien hammastahnaa kuin hevosten haavanhoitotarvikkeita. Kirjo on siis erittäin laaja.

EntirePets toimittaa myös Suomeen, mutta yli kolmenkymmenen dollarin lisämaksusta. Kannattaa siis ehkä miettiä, saisiko tuotteet pienempään hintaan suoraan Suomesta.

Lemmikinomistajan ei nykypäivänä tarvitse lähteä kotoaan mihinkään ostaakseen koiranruokaa tai edes namipaloja. Terveystuotteista puhumattakaan. Edellämainittujen sivustojen lisäksi on olemassa monia muitakin verkkokauppoja, joiden joukosta löytää varmasti tarvitsemansa. Tuotteet voi myös palauttaa helposti postin välityksellä. Verkkokaupat ovat hyvin suosittuja ja tuotteet saa parhaimmillaan kotiinsa jo seuraavana päivänä tilauksesta. Kauppiaat ovat huomanneet tässä hyvän potentiaalin ja uusia verkkokauppoja syntyykin jatkuvasti. Mutta sehän on vain hyvä asia kuluttajille.